Facebook

Facebook Content & Ads 

Facebook

Verdens største annoncemedie vokser stadig

Over halvdelen af alle danskere bruger Facebook dagligt.

Skulle man stadig gå med den formodning at kun de unge bruger Facebook, så viser de nyeste tal fra Slots & Kulturstyrelsen at mellem 40-62% af aldersgruppen fra 35-60 årige dagligt er på Facebook. En af de nyeste myter er at de unge nærmest ikke bruger Facebook længere, men den store undersøgelse afslører at hele 82% af de 16-24 årige er på Facebook hver eneste dag.

Så intet medie når Facebook til sokkeholderne i forhold til brugerfladen, som ovenikøbet giver nogle af mest præcise målretninger man nogensinde har set – og dermed resultater der er effektive, præcise og målbare.

Facebook annoncering varetager mange selv i dag og enkelte steder har man valgt at lade praktikanten gøre det, men annonceringen på det sociale medie er i dag en kompleks størrelse og resultaterne kommer ikke så nemt længere som vi så det for blot få år siden. Alle kan lære at sætte annoncer på, men det er sjældent nok. For hvad er behovet, formålet og strategien bag dine aktiviteter. Det kan i de fleste tilfælde godt svare sig at have en ekspert på sin annoncering, for hele tiden at bruge dine annoncekroner så effektivt som muligt.

Eksperter er der mange af, men med +25 år hos kommercielle medier i ind og udland, har Lokal Digital den erfaring der skal til for at skabe resultater for din virksomhed.

Alt skræddersyes til netop jeres virksomheds behov, så book et møde i dag og lad os se hvad vi kan gøre for at optimere aktiviteterne på dine jeres sociale medier.

Facebook håndtering + ads starter fra blot kr. 2.000,-

Facebook 1:1 undervisning/sparring starter fra kr. 1.500,-