Om lokal digital

Kan Lokal Digital hjælpe dig?

Måske, men vi sælger ikke vores løsninger blot for salgets skyld. Vi skræddersyer en løsning som giver mening for netop din forretning. Hos Lokal Digital bliver din virksomhed ikke blot en kunde blandt mange, men en tæt samarbejdspartner. Alle firmaer og alle brancher har forskellige behov og mål. Det er netop din virksomheds behov der er i fokus når vi laver et oplæg, hvilket også er hovedårsagen til at du ikke finder en prisliste på denne side. 

Hvem er Lokal Digital?

Det korte svar er Thomas Tonsberg Schlie. Min alder gør at jeg både kender til en verden der ikke var digital, men endnu bedre til en verden der er meget digital. Jeg ser det som en styrke at Lokal Digital tilbyder meget mere end blot end simpel brug af data, men også en god forståelse hvordan man taler/skriver til en specifik målgruppe. Jeg har +20 års erfaring fra kommercielle medier, herunder 5 år hos MTG i London, hvor jeg skrev tekster og speakede som Presentation Editor på TV3. Siden 2016 har jeg drevet firmaet Lokal Digital, som idag er et succesfuld digitalt bureau med base i Silkeborg, som er specialiseret i Social Media content og Social Ads. Herunder på platforme som Facebook, Instagram og LinkedIn. Lokal Digital håndterer både større internationale kunder såvel som lokale kunder i Midtjylland. Har dit firma endnu ikke taget det store digitale tigerspring, så book et møde med mig og få mere for dine markedsføringskroner.

 

Din virksomhed er samarbejdspartner

Lokal Digital er et firma der arbejder med strategisk markedsføring. Men +20 års erfaring fra kommercielle medier, så kan du regne med at fagligheden er i top når du skal have lavet en strategisk digital markedsføringsplan for din virksomhed.  Desuden adskiller Lokal Digital sig fra andre mediehuse og bureauer ved at lave aftaler uden binding og stor fleksibilitet.

I det daglige omtaler jeg firmaet i flertal, altså 'vi'. Lokal Digital bruger nemlig samarbejdspartnere indenfor forskellige kompetenceområder som proff. filmproduktion, grafiske designere, Google Ads mm. Vi laver alt under samme paraply, Lokal Digital, som er din garanti for at du får et kvalitetsprodukt uanset hvilke services du har brug for.

Lokal Digitals speciale er Sociale Medier, herunder Social Ads og tilhørende grafiske/visuelle assets.

Vores kunder omtales som samarbejdspartnere, hvilket blot understreger at vi ønsker en god og langvarig relation der styrker din forretning. Din succes er vores succes.