Marketing efter Corona-krisen

Marketing efter Corona-krisen

Det er for langt de fleste brancher svært at navigere nogenlunde igennem en alvorlig krise, som den vi står i midten af lige nu. Eller i starten af, for ingen kender det endelig resultatet af nedlukningen og hvordan det økonomisk kommer til at berøre den enkeltes virksomhed. Der er naturligvis hjælpepakker, men det bliver dyrt for den enkelte virksomhed med eller uden tilskud.

Men der kommer en hverdag igen og når den kommer, så skal dit firma være helt klar til at gøre opmærksom på er du er tilbage og hvad der tilbydes i dit firma. Kort sagt skal der kick-startes efter krisen.

Men skal man fortsætte som før?

Med Avis, Radio, Google Ads, SEO, Sociale medier? Nej, ikke nødvendigvis i første omgang.

Det er derfor vigtigt at du allerede nu planlægger din marketing til efter Corona-krisen, men samtidig også bruger dine markedsføringskroner mest effektivt i forhold til visninger, klik og hvilke mål du har til resultaterne af din markedsføring. Før corona-krisen var det gode tider og der blev brugt vilde summer på dyre avisannoncer, biografreklamer mm. For de fleste er tiden dog en anden når krisen er overstået, så der bør marketingskronerne bruges med omhu målrettet dine kernekunder i første omgang og med så mange visninger som overhovedet muligt og derfra en stille opbygning som står til måls med din opsætning og ikke mindst indtjening. Der skal en skarp marketingsstrategi til og den hjælper vi gerne med hos Lokal Digital, hvor vi både kan lave oplægget og eksekvere dine marketingsønsker.

Hos Lokal Digital er vi din personlige marketingspartner. Jo, Lokal Digital er en forretning – men med høj moral. De fleste af vores kunder har været med lige siden starten i 2016 og det er præcis sådan vi ønsker det, langvarige og tætte kunderelationer. Det kan godt være at der kunne tjenes flere penge med en anden tilgang til at sælge marketing, men værdigrundlaget bygger på et partnerskab hvor vi oprigtigt interesserer os for hvordan det går med din forretning.

Tag kontakt i dag til en snak om hvilken strategi hvis skal sætte i søen for dig efter krisen.

Vi giver gerne en virtuel kop kaffe her på hjemmekontoret, det koster intet!

De bedste hilsner

Thomas Tonsberg Schlie

Marketing Manager

Lokal Digital

Tlf. 21 56 39 92

Rul til toppen